Wie

Ervaring
Jacqueline Caro werkt al ruim 20 jaar in het arbeidsrecht. Zij heeft zich als advocaat volledig in dit vakgebied gespecialiseerd. Na eerst zo’n tien jaar als bedrijfsjurist te hebben gewerkt bij uitzendorganisatie Tempo-Team (onderdeel van de Randstad Holding) en bij de gemeente Amsterdam. Bij Tempo-Team is zij verantwoordelijk geweest voor de opstart van de juridische afdeling.

Opleiding
Zij heeft haar studie Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit, met specialisatie arbeidsrecht, in 1984 succesvol afgerond. Daarna volgde zij een postacademische Leergang Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam/Universiteit van Amsterdam in 1999. De postacademische leergang Arbeid en Medezeggenschap aan het Eggens Instituut (UvA) volgde zij in 2013. Jacqueline houdt haar kennis up-to-date door regelmatig cursussen en workshops te volgen op het gebied van arbeidsrecht.

Lidmaatschappen
Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA), en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VVA).

En meer...
Naast haar werk als advocaat voor Werk & Wet Advocatuur, is Jacqueline Caro ook auteur voor Flexmarkt.nl, het maandblad voor arbeidsmarktprofessionals. Zij verzorgt hiervoor de vaste rubriek ‘Jurisprudentie’. Ook is zij hoofdredacteur arbeidsrecht van HR Praktijk Premium. Zij is tevens docente bij Kluwer Opleidingen.

Werk & Wet Advocatuur is aangesloten bij:

Nederlandse Orde van AdvocatenVereniging Arbeidsrecht Advocaten NederlandStichting Magna Charta Advocaten


Werk & Wet Advocatuur werkt nauw samen met:

HRMHRM-Strategie Groep is gespecialiseerd in het gehele spectrum van HR-organisatievraagstukken.

Denk dan aan HR-beleid ontwikkelen, interim-management, juridische kwesties, outplacement, werving en selectie. Maar ook vlootschouw, teamfunctioneren, cultuurverandering, groeiscenario's. 

fruytierFruytier Lawyers in Business is een middelgroot advocatenkantoor dat ruime ervaring heeft met het ondernemerschap.

Zij beschikken over brede ervaring op het gebied van ondernemingsrecht, vennootschap, contractenrecht, arbeidsrecht en intellectuele eigendomsrechten.

Fotografie op site: Koos Groenewold.


verhuisbericht


Werk & Wet Advocatuur
Mr. Jacqueline Caro

LaFayette Advocaten
Van Leijenberghlaan 199c
1082 GG Amsterdam

Mob: 06 53595667
Tel: 020 7791249

caro@lafayette.nl

Volg ons op Twitter