Adviesdesk

Juridisch advies
Als werkgever of als werknemer loopt u wel eens tegen een juridisch probleem aan waar u zelf niet altijd direct uitkomt. Als werkgever wordt u regelmatig geconfronteerd met arbeidsrechtelijke kwesties, verschillende vakgebieden en veranderende wet- en regelgeving. Heeft u hulp nodig bij reorganisaties, ontslagprocedures, ziekteverzuim of bij het opstellen van een arbeidscontract? Mocht u er zelf niet meer uit komen of als u uw voorgenomen beslissing wilt laten toetsen, kunt u bij de Helpdesk van Werk & Wet Advocatuur terecht.

Advies voor een vast bedrag per maand
Voor een vast bedrag per maand kunt u een beroep doen op de Helpdesk van Werk & Wet Advocatuur. Hier bent u gegarandeerd van een telefonisch advies van maximaal 15 minuten per kwestie. Mocht dat niet voldoende zijn, dan berekenen wij een gereduceerd tarief voor vervolgwerkzaamheden. Als u zich abonneert, volgt een persoonlijk gesprek waarin wij een beeld van uw onderneming krijgen en een juridische risicoanalyse maken. De Helpdesk Werk & Wet Advocatuur is ook een prima oplossing voor intermediairs zoals accountants die een kwestie van een cliënt willen voorleggen of toetsen.

Abonnementskosten
De maandelijkse kosten voor de Helpdesk van Werk & Wet Advocatuur zijn afhankelijk van het aantal werknemers dat u in dienst heeft.

  0-7: 40 euro
  8-25: 60 euro
  26-50: 90 euro
  51-99: 135 euro
  100-175: 175 euro
  meer dan 175: afspraak op maat

 


verhuisbericht


Werk & Wet Advocatuur
Mr. Jacqueline Caro

LaFayette Advocaten
Van Leijenberghlaan 199c
1082 GG Amsterdam

Mob: 06 53595667
Tel: 020 7791249

caro@lafayette.nl

Volg ons op Twitter